Pensiune cu piscină  la munte – Pensiunea Castania, Polovragi

 

Pensiune cu piscină la munte, alegerea ideală pentru un concediu de vis, în orice sezon.

pensiune cu piscina la munte

La poalele Munților Parâng, la Pensiunea Castania, Polovragi, vă așteptăm cu facilități și condiții de cazare de 4 ****, pentru un concediu de poveste, indiferent de anotimp. Ne dorim să fim cât mai aproape de oaspeții noștri și să le oferim

Înconjurată de munte și pădure, Pensiunea Castania vă oferă oaza de liniște mult-râvnită în inima naturii, departe de tumultul citadin. Atracțiile turistice impresionante din Gorjul de sub munte, aerul curat și confortul deplin vor transforma sejurul dumneavoastră într-o experiență de neuitat.

Pe lângă bucatele tradiționale delicioase și camerele spațioase, cu vedere spectaculoasă spre pădurea de castani comestibili, atracția pensiunii noastre este piscina în aer liber amenajată în curta pensiunii.

Optând pentru cazare la munte cu piscină, în inima Olteniei, la Pensiunea Castania, veți avea parte de o experiență cu adevărat relaxantă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru copii. Piscina exterioară vă oferă o priveliște pitorească asupra Cheilor Oltețului, cel mai îngust canion din Europa.

O pensiune cu piscină la munte, cu foișor și terasă este, totodată, alegerea perfectă pentru cele mai reușite petreceri în mijlocul naturii.

De asemenea, cazându-vă la Pensiunea Castania, vă veți putea bucura de un moment de relaxare la pisicina în aer liber, după o zi de drumeții pe munte sau după ce vizitați frumusețile locului.

Indiferent că vă doriți o evadare de weekend sau un de lungă durată, posibilitățile de divertisment pe care vi le oferă un loc de cazare cu piscină la munte sunt foarte importante. La Pensiunea Castania, vă oferim facilități de top: locuri de joacă pentru copii, camere cu design rustic și dotări ultra-moderne (internet wiresless, televizor, băi proprii), sală de jocuri de interior, parcare gratuită păzită etc.