Cazare Gorj – Polovragi cu tichete de vacanta

Cazare Gorj – Polovragi cu tichete de vacanta

Ce poate fi mai frumos decat o vacanta la munte cu tichete de vacanta. Pensiunea Castania din Polovragi, Gorj este o pensiune cu piscină la munte, alegerea ideală pentru un concediu de vis, în orice sezon. La poalele Munților Parâng, la Pensiunea Castania, Polovragi, vă așteptăm cu facilități și condiții de cazare de 4*, pentru un concediu de poveste, indiferent de anotimp. Ne dorim să fim cât mai aproape de oaspeții noștri și să le oferim momente de neuitat, din aceasta cauză vă oferim posibilitatea de a plăti cazare la munte cu tichete de vacanta.

Acceptam tichete de vacanta: Edenred – Sodexo – UpRomania

Cazare la munte cu tichete de vacanta

Înconjurată de munte și pădure, Pensiunea Castania vă oferă oaza de liniște mult-râvnită în inima naturii, departe de tumultul citadin. Atracțiile turistice impresionante din Gorjul de sub munte, aerul curat și confortul deplin vor transforma sejurul dumneavoastră într-o experiență de neuitat.

Pe lângă bucatele tradiționale delicioase și camerele spațioase, cu vedere spectaculoasă spre pădurea de castani comestibili, atracția pensiunii noastre este piscina în aer liber amenajată în curta pensiunii.

Optând pentru cazare la munte cu piscină, în inima Olteniei, la Pensiunea Castania, veți avea parte de o experiență cu adevărat relaxantă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru copii. Piscina exterioară vă oferă o priveliște pitorească asupra Cheilor Oltețului, cel mai îngust canion din Europa.

Pensiune cu piscina la munte in Gorj

Cazare la munte cu piscina tichete de vacanta

O pensiune cu piscină la munte, cu foișor și terasă este, totodată, alegerea perfectă pentru cele mai reușite petreceri în mijlocul naturii. De asemenea, daca optati pentru cazare Polovragi la Pensiunea Castania din Gorj, vă veți putea bucura de un moment de relaxare la pisicina în aer liber, după o zi de drumeții pe munte sau după ce vizitați frumusețile locului.

Indiferent că vă doriți o evadare de weekend sau una de lungă durată, posibilitățile de divertisment pe care vi le oferă un loc de cazare cu piscină la munte cu tichete de vacanta sunt foarte importante. La Pensiunea Castania, vă oferim facilități de top: locuri de joacă pentru copii, camere cu design rustic și dotări ultra-moderne (internet wiresless, televizor, băi proprii), sală de jocuri de interior, parcare gratuită si păzită.

Localitățile din apropiere: Târgu Jiu, Novaci, Horezu și Rânca, le puteți vizita fiind în imediata apropiere de Polovraci, dacă alegeți cazare la munte în Gorj cu tichete de vacanță. Acceptăm plata cu vouchere de vacantă, tichete sau card de vacantă de la cei mai importanți comercianți: Edenred, Up Romania si Sodexo.

Locație

Date companie

S.C. EVRIKASA SERV SRL
J40/5219/2004 ; RO16289852
BANCA TRANSILVANIA ● RO21BTRL04501202827225XX